Kandıra Bozburun İlkokulu

Belgegeçer : .
WEB https://bozburun.meb.k12.tr
Adres : Bozburun Köyü Kandıra / KOCAELİ
VİZYON : Gerek eğitim-öğretim yönünden gerekse sosyal faaliyetler yönünden Kandıra’da örnek bir kurum olabilmek ve fark yaratabilmek.
MİSYON : Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, ahlaklı, vatanına ve milletine faydalı olmayı hedeflemiş bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2013 Yılı İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı genel deneme sınavı ilçe 1.´liği 2013 yılı sportif faaliyetlerde: Yıldız Kızlar Kros Müsabakaları il 5.´liği ilçe kros müsabakalarında minik kızlarda birincilik, minik erkeklerde ikincilik ve yıldız kızlarda yine ikincilik

Saatler : 09.00 - 15.15
Isınma : Katı yakıtlı kalorifer
Servis :
Ulaşım : Saatte bir Kandıra-Adapazarı arabaları geçmektedir. Arabalar Kandıra terminalinden ve Adapazarı kuzey terminalinden hareket etmektedirler.
Yerleşim Yeri : Kandıra-Adapazarı yolu üzerinde 8.Km´de hemen yol kenarındadır. Okul Bozburun Köy merkezinden 2 Km uzaktadır. Okula taşıması yapılan köylerin orta noktası sayılabilecek bir konumdadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kandıra İlçesine 8km, İzmit İlçe Merkezine 48km mesafededir. Adapazarı´na uzaklığı 45 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwinning ve Erasmus+ projeleri ile ilgilenilmektedir.