BOZVIVOR´DA YARIŞMAYA VAR MISIN?

4/A Sınıf Öğretmeni Nejla ÖNER ALTINOBA ve öğrencileri, geri dönüşümü kullanarak okul bahçesinde yaptıkları parkuru 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açtılar.

Kandıra Bozburun İlkokulu 4/A Sınıfı Öğrencileri, Sınıf Öğretmenleri Nejla Öner Altınoba ile birlikte “Hayallerimi Gerçekleştiriyorum” projesiyle yola çıkarak “BOZVIVOR” ı yaptılar.  Okuldaki kullanılmayan eşyaları boyayarak hazırladıkları parkur büyük ilgi gördü. Parkurun açılışını Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Eşi Elif Köken, İlçe Milli Eğitim Müdür V. İhsan Özkan, Şube Müdürü Fatih Eren, Narköy’ün kurucusu  Nardane Kuşcu ve Mümtaz Bayat, Yeni Kandıra Spor Kulübü Başkanı İsmail Hakkı Buruş ve Okul Müdürü Alpaslan Muti birlikte yaptılar. Okul müdürü Alpaslan Muti, açılış konuşmasında Sınıf Öğretmeni Nejla Öner Altınoba’ya, öğrencilerine ve emeği geçen hizmetlilere teşekkür etti. Bu tür etkinliklerle öğrencilerin sosyal ve sportif yönden gelişimlerinin olumlu yönde etkileneceğini belirtti.  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken,  yaptığı konuşmasında “Acun Ilıcalı’nın Survivor’ı varsa Bozburun’un da Bozvivor’ı olacaktır, çalışmayı hazırlayan öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Genç nesillerimizi iyi bir noktaya getirmek lazım, onlara girişimci ruhu kazandırmak lazım dedi.  Bizim çocuklarımız da memleketimizde en iyi şeyleri yapabilecek noktaya gelmişlerdir diyen Başkan Köken, Türkiyemizin ve Kandıramızın gelecekteki sahipleri olan çocuklarımızın günleri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm dünya çocuklarının gözlerindeki yaşların dinmesine vesile olmasını diliyorum.” dedi. Parkurun yaratıcısı Sınıf Öğretmeni Nejla Öner Altınoba, öğrencileri ile gurur duyduğunu belirterek yaratıcı düşüncenin bu tarz etkinliklerle pekiştirilerek desteklenmesi gerektiğini söyledi. Yapılan yarışmalarda öğrenciler ve veliler eğlenceli dakikalar yaşadılar. Sadece çocukların değil her yaştan insanların yarışacağı parkur, etapların da çoğalmasıyla daha da heyecanlı olacağa benziyor.