Kütüphaneler Bizim Evimiz!

Yıl boyunca en çok kitap okuyan öğrencilerimiz ilimizdeki kütüphaneleri ziyaret ettiler.

Okulumuzda her ay ödüllendirdiğimiz Kitap Kurtlarımız,  Okul Müdürümüz Alpaslan Muti ve Türkçe Öğretmenimiz Gamze Akman ile birlikte  önce yenilenen Kandıra Prof. Turan Güneş İlçe Halk Kütüphanesi’ni daha sonra ise Umuttepe’deki Kocaeli Üniversitesi Kütüphanesi’ni ziyaret ettiler.

Yetkililerden Kütüphane hakkında genel bilgiler alan  ve okuma salonlarını gezen öğrencilerimiz, rafların arasında heyecanla dolaştılar ve kitapları incelediler. Kütüphanede yarı zamanlı çalışan öğrenci abla ve abileriyle tanıştı. Kitapların rafa gidene kadar kütüphanecilerin yaptığı teknik işlemleri dinlediler. Kütüphane görevlileri öğrencilerimizi ayraç hediye ederek uğurladılar.

Bizlere yakın ilgi gösteren tüm Kocaeli Üniversitesi Kütüphanesi görevlilerine teşekkür ederiz.

kkk

boz