Bozburun’da Bilim Rüzgarları!

1-2 Haziran tarihlerinde Tübitak Bilim Fuarı’mızı  22 proje ile gerçekleştirdik.

Öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu 22 proje ile gerçekleştirdiğimiz fuara ilgi büyüktü.  Açılışını Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan ÖZKAN, Seyitaliler Atatürk İlkokulu Müdürü Mustafa KOÇAK, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sevim DEREN ve Okul Müdürümüz Alpaslan MUTİ’nin birlikte yaptığı fuarımız çevre okullardan da ziyaretçi çekmeyi başardı. Öğrencilerimiz Seyitaliler Atatürk İlkokulu, Yusufça Şehit İrfan Yaman İlkokulu, Özbey İlkokulu ve Kandıra İmam Hatip Ortaokulu’ndan gelen misafirlere yaptıkları başarılı sunumlarla takdir topladılar. Emeği geçen tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize  ve bizi yalnız bırakmayan misafirlerimize  teşekkür ederiz.

bozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozbozboz